Pogoji uporabe

Dodatne informacije o artiklih

Za prikaz dodatnih informacij kliknite na ime ali sliko artikla. Odpre se novo okno s podrobnimi informacijami o artiklu in z večjo sliko. Vse ostale podrobnejše informacije lahko dobite na e-naslovu trgovine info@kupiugodno.si oziroma lahko pokličete na našo telefonsko številko 031 628 009. 


Napačni podatki

Če ste po opravljenem nakupu ugotovili, da ste nam posredovali napačne podatke ali bi želeli spremeniti naslov prejemnika, je potrebno spremembo podatkov sporočiti na e-naslov trgovine info@kupiugodno.si


Varovanje podatkov

Vse podatke pridobljene ob naročanju bomo uporabljali izključno v namene lastne eTrgovine http://www.kupiugodno.si in jih ne bomo delili, prodali ali uporabljali v kakršne koli druge namene z drugimi.


Dostava

Naročeno blago bo v najkrajšem možnem času odpremljeno po našemu pogodbenemu partnerju Pošti Slovenije, ki vam bo naročeno blago dostavilo. Naročeno blago je last pošiljatelja do končnega plačila. Dostava blaga je omejena na območje Republike Slovenije. Strošek poštnine je strošek podjetja Digital Logic ne glede na naročeno količino in znesek. V primeru plačila po povzetju se plačajo stroški nakazila, ki jih obračuna pošta Slovenije. V primeru daljšega dostavnega roka, npr. ko artikla ni na zalogi, vas bomo osebno kontaktirali (preko ob nakupu vnesenega e-naslova ali telefona).


Garancija

Vsak izdelek ima v opisu naveden podatek o garancijski dobi. Vsi artikli v elektronski trgovini imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Garancijski list je priložen k izdelku. Za uveljavljanje garancije in vzdrževanje se lahko obrnete na najbližjega pooblaščenega serviserja navedenega na garancijskem listu ali podjetje Digital Logic d.o.o. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen k vsakemu izdelku. Garancijo je možno uveljavljati s potrjenim garancijskim listom (v primeru, da garancijski list ni pravilno izpolnjen oz. nima navedenega datuma nakupa bo garancija upoštevana ob predložitvi računa). Garancija za vse izdelke je 12 mesecev, razen za izdelke pri katerih je drugače navedeno (primer: računalnik 24 mesecev). Garancija praviloma ne velja za potrošni material. Vse tovarniške pomanjkljivosti in okvare, ki nastanejo v garancijskem roku bodo v pooblaščenih servisih odpravljene brezplačno. Za izdelke izven garancije je servis zagotovljen za obdobje 7 let, če z zakonom ni drugače določeno. Vedno lahko pošljete blago v garanciji na naslov za garancijsko popravilo: Digital Logic d.o.o., PE Kranj: Delavska cesta 26, 4000 Kranj ali kontaktirajte serviserje na tel. št 031 628 009 , vsak delovnik od 8h do 17h ali preko elektronske pošte info@kupiugodno.si.


Reklamacija, zamenjava

Vse blago bo dostavljeno in opremljeno v skladu z zakonom o varstvu in zaščiti potrošnikov. Poudarjamo, da bo vsak izdelek deklariran. Če vam blago ne ustreza, nam lahko v roku 15 dni sporočite, da odstopate od pogodbe (43.č člen ZVPot), in v roku 30 dni po sporočilu blago tudi vrnete (43.d člen ZVPot). Prejeto blago morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, drugače odstopa ne bomo upoštevali. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga.


Splošno

Vse cene so izražene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost. Digital Logic, d.o.o. v Kranju in Ljubljani skrbi in se trudi, da je spletna stran ažurna in točna, vendar napake so možne in ne dajemo nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, kakor tudi ne prevzemamo nobene odškodninske odgovornosti v tem smislu. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani kakor tudi splošnih pogojev.

Digital Logic, d.o.o. v Kranju in Ljubljani je lastnik vseh slik na tej strani oziroma ima dovoljenje za uporabo s strani lastnikov. Vsaka nadaljnja uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk je prepovedana brez pisnega dovoljenja lastnikov in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic in blagovnih znamk.

Digital logic d.o.o, Delavska 26 4000 Kranj, skladno z določbo 3. odstavka 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Ur. l. RS, št. 81/2015; ZIsRPS) svoje naročnike, stranke in obiskovalce spletne strani obvešča, da za reševanje potrošniškega spora ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).


Z uporabo naše eTrgovine izražate svoje strinjanje s pogoji poslovanja.